zepter00, to jest Twoje zdanie, że nie ma mowy o wodzie w koleinach. Nie mam doktoratu z definicji tego, jaką wysokość wody w koleinach można określić "koleinami wypełnionymi wodą". Przyznaję, że określenie, jakiego użył mój kolega i które ja powtórzyłem, o koleinach wypełnionych wodą, nie było precyzyjne. Nie wiem, ile dokładnie mm wody było w tych koleinach. Dla Ciebie najwyraźniej mógłbym taką opinię kolegi powtórzyć tylko wtedy, gdyby on zmierzył linijką głębokość tej wody.
Nie chcesz wierzyć, to nie wierz, Twoje święte prawo, ale nie obrażaj ludzi. Sprawia Ci to przyjemność, jak tak obrażasz innych? A może właśnie sam masz któryś z problemów, o których napisałeś w swojej wypowiedzi i musisz swoją frustrację w jakiś sposób wyładować?
Nie chcesz wierzyć, to nie wierz, Twoje święte prawo, ale nie obrażaj ludzi. Sprawia Ci to przyjemność, jak tak obrażasz innych? A może właśnie sam masz któryś z problemów, o których napisałeś w swojej wypowiedzi i musisz swoją frustrację w jakiś sposób wyładować?
Komentarz